Praktijk

De verbinding aangaan met jezelf

Via Fem is een bron van energie voor mensen die het beste uit zichzelf willen halen.

Luisteren naar je emoties helpt lichamelijke klachten voorkomen.

Mogelijk ervaar je weinig gevoelens of word je juist regelmatig overstelpt met heftige emoties. Via Fem kan je leren om je gevoel te herkennen, begrijpen, accepteren en op een verantwoorde manier te uiten.

Title

Mensen die geen gehoor geven aan hun emoties lopen het risico lichamelijke klachten te ontwikkelen. Dat is een manier van je lichaam om aan te geven dat er wat moet veranderen in je leven. Het vervolgens ook negeren van deze signalen resulteert in veel gevallen tot overspannenheid, een burnout of zelfs ziekte.

Als je verbinding maakt met je gevoel en ruimte biedt aan je emoties zit je lekkerder in je vel. Als gevolg daarvan zul je merken dat je als bijkomend voordeel tevens ontvankelijker wordt voor contact met anderen.

thuiskomen

Thuiskomen bij jezelf

Bij Via Fem ben je aan het juiste adres als je wilt groeien op het gebied van zelfbewustzijn en persoonlijke ontwikkeling. Ik help je om tot rust te komen, te vertrouwen op jezelf en innerlijke kracht, vreugde, verbondenheid en vrijheid te ervaren. Veel cliƫnten omschrijven het als thuiskomen bij zichzelf.

hand

In goede handen

Vakkundigheid staat bij Via Fem hoog in het vaandel. Daarom investeer ik veel tijd in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ook borg ik de kwaliteit van mijn diensten door te zijn aangesloten bij verschillende instanties. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat je bij mij in goede handen bent.

Lees meer

Voor iedereen

Zowel volwassenen als kinderen kunnen bij Via Fem terecht voor holistische therapie. Ik behandel naast vrouwen ook vaak mannen. Ouders kloppen daarnaast vaak bij mijn praktijk aan voor hun kinderen.

Bekijk behandelingen

Tarief

Via Fem hanteert een vast tarief per uur voor alle holistische behandelingen die worden aangeboden. Dit tarief bedraagt 50 euro per uur.

Praktijk Via Fem

Neem contact op