Behandelingen

Het evenwicht in jezelf hervinden

De holistische behandelingen van Via Fem zijn erop gericht om de balans tussen je lichaam en geest te herstellen.

De balans tussen je lichaam en geest kun je op verschillende manieren herstellen.

Bij Via Fem kun je terecht voor reiki behandelingen en diverse andere soorten holistische therapie. Dit zijn reading en healing sessies, en intensievere begeleiding in de vorm van coaching en counseling consults. Uitgaande van jouw persoonlijke situatie bepalen we samen de best passende behandelwijze.

De behandelingen vinden meestal plaats in mijn praktijkruimte, maar ook steeds vaker bij cli├źnten thuis. En zelfs in de natuur, in de vorm van een wandelconsult. Daarnaast zijn er verschillende aanvullende behandelmethodieken mogelijk.

Aanvullende methodieken

Reikibehandeling

Tijdens een reiki behandeling draag ik via mijn handen energie over aan jouw lichaam en geest. Dit kan helpen om de balans tussen beide te herstellen.

Lees meer

Reading en healing

Met een reading richt ik me op het waarnemen van jouw energieveld. Vaak volgt hierop een healing om energieblokkades op te heffen.

Lees meer

Coaching en counseling

Bij coaching of counseling praten we met elkaar, bijvoorbeeld over het omgaan met hooggevoeligheid. Hiermee zetten we een proces van persoonlijke groei in gang.

Lees meer

De verandering die je zoekt, zit altijd in jezelf.

Boeddha

reiki
Kom tot rust met een

Reiki behandeling

Tijdens een reiki behandeling draag ik via mijn handen universele levensenergie over aan jouw lichaam en geest. Hiermee kan ik je helpen ontspannen, ongemakken te verlichten, klachten te voorkomen en soms ook aandoeningen makkelijker te genezen.

Lees meer
Krijg meer inzicht met een

Reading en healing

Met een reading richt ik me op het waarnemen van jouw energieveld. Hierbij beschrijf ik hoe jouw welzijnssituatie er op dat moment uitziet. Dit biedt je inzicht in eventuele blokkades in dat veld en mogelijke oorzaken daarvan. Vaak volgt hierop een healing om energieblokkades tijdelijk op te heffen.

Lees meer
counseling
Haal het beste uit jezelf met

Coaching en counseling

Bij begeleiding in de vorm van coaching of counseling gaan we met elkaar in gesprek. Eventueel samen met andere personen die belangrijk voor je zijn. Dit vormt het uitgangspunt voor een proces van verandering, om de balans in je leven, of in een relatie te herstellen.

Lees meer

Difficult paths often lead to beautiful destinations

Aanvullende behandelmethodieken

Afhankelijk van waar jouw behoeften liggen en wat jij prettig vindt, kunnen verschillende aanvullende intuïtieve ontwikkelingsmethodieken worden toegepast. Je kunt hierbij denken aan ademhalingstechnieken, geleide meditatie, verbeeldingsoefeningen, numerologie, droomanalyses, wandelconsults en begeleiding bij hooggevoeligheid.