Al het leven op aarde is continu in beweging. De natuur laat het ons zien met de afwisseling van eb en vloed, dag en nacht en de verschillende jaargetijden. Het beste wat je kunt doen is meebewegen met het ritme. Je lichaam is tenslotte gemaakt om te bewegen. Daarnaast vergt ook verandering beweging. Overweeg daarom eens een wandelconsult.

Door een wandeling in de vrije natuur vertragen je zintuigen. Je wordt je bewust van de grond onder je voeten en kunt aarden, alles wat je van jezelf moet even loslaten en echt in het nu leven. Je kunt hierdoor gemakkelijker je gedachten de vrije loop laten gaan en ruimte bieden aan je emoties. Je zult merken dat het je energieker, fitter en rustiger maakt.

Waarom een wandelconsult werkt

Terwijl je lichaam in beweging is, ontspant je geest, waardoor je meer zuurstof opneemt en je hersenen sneller nieuwe verbindingen maken. Wandelen stimuleert zo je reflectievermogen en creativiteit. Daardoor gaan gesprekken tijdens een wandelconsult vaak meer de diepte in en liggen oplossingen vaak meer voor de hand.

Innerlijke harmonie

Al wandelend ga je de verbinding aan met de natuur en met jezelf. Ik luister aandachtig naar jouw verhaal, jouw ervaringen en hoe je daarmee omgaat. Samen gaan we op zoek naar wat innerlijke harmonie voor jou betekent.